Pijl-Z; Seminars voor ZZPér, startende ondernemer, managers en leidinggevenden.

Pijl-Z is gespecialiseerd in de ontwikkeling en uitvoering van seminars voor de startende ondernemer ZZP’er en medewerkers uit het kleinbedrijf. Seminars op het gebied van het verkoopproces; “Hoe verkoop ik mijn product/dienst?”.

Ook voor directeuren, managers en leidinggevenden worden seminars georganiseerd met verschillende thema’s als centraal onderwerp. Denk hierbij aan coaching en motivatieprocessen of  “Hoe krijg ik meer passie binnen mijn afdeling of bedrijf?”

Begin maar eens als privé persoon een bedrijf! En wordt maar eens een goede ondernemer, verkoper, directeur, manager of leidinggevende. Of zet het bedrijf van je ouders maar eens voort op een succesvolle wijze. Naast de benodigde vakkennis zijn ook vaardigheden van essentieel belang.

Pijl-Z helpt jou op weg om op een succesvolle wijze jouw producten en/of diensten aan de man te brengen. Samenwerking met als doel om hogere marges te bereiken, minder verloop en minder verzuim te krijgen. Dat bereiken wij met elkaar door je meer inzicht te geven in de praktische vaardigheden en gesprekstechnieken binnen het verkoopproces en in andere processen.

Volg eens een seminar!

Bel naar Jacco van Beek;
telefoonnummer 0162 – 42 44 43 of mobiel 06 – 15 90 49 55
Stuur een email naar jacco@pijlz.nl